Articole recente

Sfaturi pentru ca un parfum sa isi atinga nivelul maxim de persistenta

Pentru a maximiza produsele MYSU achizitionate, si pentru a ii invata pe cei dragi, carora le oferiti un parfum cadou, sa beneficieze de intreaga valoare, va oferim o serie de sfaturi extrem de importante. De aceea, familia MYSU nu are ca sarcina doar comercializarea parfumurilor, ci si consultanta potentialilor clienti.

  • 1. Este recomandat ca parfumurile sa fie tinute in zone intunecate, ce nu au schimbari bruste de temperatura. De asemenea, este recomandat ca parfumul sa fie tinut in cutia in care il cumparati. De aceea, noi am acordat o importanta ridicata ambalajului si designului cutiilor noastre, care sa combine functionalitatea cu placerea de a il depozita in diverse locuri din casa, influentand in mod pozitiv decorul.
  • 2. Este importanta folosirea unei creme hidratante sau a unui sapun hidratant inainte de pulverizarea unui parfum. Pielea uscata constituie un factor de risc in obtinerea unui rezultat maxim din persistenta unui parfum. Recomandam cremele de corp cu aceeasi esenta ca parfumul, pentru o persistenta aproape dubla a parfumului dumneavoastra. Am creat, pentru voi, creme de corp cu aceleasi esente ca ale parfumurilor.
  • 3. Parfumul trebuie lasat sa se usuce natural pe corpurile noastre. Noi venim in ajutarea clientilor nostri pentru a le imbogati cunostintele despre parfumuri, si recomandam ca dupa pulverizare, incheieturile sa nu fie frecate in speranta unei persistente mai de lunga durata. Aceasta tehnica nu este recomandata, deoarece structura parfumului va avea de suferit, notele de varf vor disparea mult mai rapid, iar acesta nu va rezista mult pe piele.
  • 4. Pentru a putea combina placerea cu ingrijirea corpului, recomandam sa parfumati si peria pe care o folositi la aranjarea parului. Parul retine esenta parfumurilor pentru o perioada mai lunga de timp, insa alcoolul din el va avea un efect de uscare al acestuia. Din aceasta cauza, va recomandam sa nu pulverizati parfumul in par, ci sa il pulverizati pe instrumentele de aranjare ale parului.
  • 5. Este important ca parfumul sa fie pulverizat pe punctele calde, de puls ale corpului: la incheietura, pe interiorul coatelor sau dupa urechi.
  • 6. Incercati sa alternati esentele de parfum. Nu este recomandat sa folositi aceeasi esenta, in cantitati mari, zi de zi, deoarece simtul dumneavoastra olfactiv se va obisnui cu mirosul parfumului, iar dupa o perioada de timp veti avea impresia ca parfumul nu mai persista. Pentru a va oferi o experienta fascinanta in lumea parfumurilor, v-am pregatit o gama variata de parfumuri din aceleasi game olfactive.

abonează-te la Newsletter